foto

Christopher Riordan

  • nar. 25.11.1937 (81 let)
    Redwood City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Madison High (TV film)
1999 Hurikán v ringu
1976 Risko (TV film)
1975 Noc postupuje
1971 Simon, King of the Witches
1970 The Curious Female
1969 Best Years, The (TV film)
D.A.: Murder One (TV film)
The Gay Deceivers
1967 Camelot
Cool Ones, The
Doctor, You've Got to Be Kidding!
Elvis Presley: Pořádný průšvih
Hot Rods to Hell
Let na Měsíc
Mejdan
Osm na útěku
Správná dívka
What Am I Bid?
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
Fantastická cesta
Loď se skleněným dnem
Made in Paris
Penelope
1965 A Swingin' Summer
Cesta do Švédska
Cincinnati Kid
Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Jak vycpat divoké bikini
Joy in the Morning
Manželství na druhý pokus
Párty na lyžích
Rage to Live, A
Slavní jezdci
The Loved One
Tickle Me
Velké závody
Village of the Giants
Von Ryanův Expres
Wild on the Beach
1964 Elvis Presley: Roustabout
Elvis: Viva Las Vegas
Fate Is the Hunter
Get Yourself a College Girl
Looking for Love
My Fair Lady
Sbohem, Charlie
1957 Raintree County
1956 Někdo tam nahoře mě má rád

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Lovebirds (S04E13)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
2015 Black-ish (TV seriál)
Churched (S02E05)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Code War (S02E07)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 The Eddie Files (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1967 Všichni tu mluví! (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
The Premonition (S02E16)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
The Tycoon (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Chameleon (S01E31)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Dokumentární

2002 The Definitive Elvis: 25th Anniversary - a.z.
1972 Elvis na turné - a.z.

Host

TV pořady

1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky