foto

Lale Mansur

  • nar. 1956
    Istanbul, İstanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Misafir
2009 Başka Dilde Aşk
2008 Dinle neyden
2007 Dokonalé štěstí
2004 Simbiyotik
2003 Karşılaşma
Peki Olur Şekerim (TV film)
2001 Nyári vakáció
1997 Nihavend mucize
1996 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
Cemile
Cémile
1995 Cemile Ve Umudun Masalı
1993 Amerikalı
Tersine dünya
1992 Düş Gezginleri
1988 Umut Yarına Kaldı

TV seriály

2021 Bonkis (TV seriál)
Muhur (E07)
Yanıyor (E06)
Büyük Sıçış (E05)
další epizody (7)
2018 Dip (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Ölene Kadar (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Beni Böyle Sev (TV seriál)
2011 Bir Ömür Yetmez (TV seriál)
Kavak Yelleri (TV seriál)
Dönüm Noktası (S05E03)
İntikam Yemini (S05E02)
Ben Büyüdüm Baba (S05E01)
další epizody (20)
2010 Kavak Yelleri (TV seriál)
Konuş Onunla (S04E24)
Şüphe (S04E23)
Seviyor Sevmiyor (S04E22)
další epizody (15)
2007 Hatirla sevgili (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 30 (S01E30)
Episode 29 (S01E29)
další epizody (24)
2006 Esir Kalpler (TV seriál)
Hatirla sevgili (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2005 Düşler ve Gerçekler (TV seriál)
2004 Gece Yürüyüşü (TV seriál)
2001 Nasıl Evde Kaldım (TV seriál)
2000 Samyeli (TV seriál)
1999 Çatısız Kadınlar (TV seriál)
1998 Mavi Düşler (TV seriál)
1997 Kördüğüm (TV seriál)
1996 Şaşıfelek Çıkmazı (TV seriál)
1994 Artist Palas (TV seriál)
1993 Yorgun Savaşçı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky