foto

Helmi Mareich

  • nar. 24.1.1924
    Graz, Steiermark, Rakousko
  • zem. 20.8.2009 (85 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1963 Hotel du Commerce (TV film)
1961 Autofahrer unterwegs
1959 Der Verräter (TV film)
Kein Mann zum Heiraten
1956 Nichts als Ärger mit der Liebe
1952 Wienerinnen
1944 Černá ovce
1943 Ewige Klang, Der
1942 Der Seniorchef

TV seriály

1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 König Johann (divadelní záznam)
1969 Peripherie (divadelní záznam)
1967 Zwei ahnungslose Engel (divadelní záznam)
1962 Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky