foto

Ludwig Blaha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
1967 Fiesko, der Salamikramer (TV film)
1964 Wetterleuchten (TV film)
1962 Frau Suitner (TV film)
1958 Der Priester und das Mädchen
1951 Wiener Walzer

TV seriály

1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Peripherie (divadelní záznam)
1967 Zwei ahnungslose Engel (divadelní záznam)
1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1962 Protektionskind (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky