foto

Wolfgang Dauscha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Zwei ahnungslose Engel (TV film)
1968 Die Landstreicher
1967 Inzwischen (TV film)
1966 Boccaccio (TV film)
1962 Lumpazivagabundus (TV film)

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Peripherie (divadelní záznam)
1967 Zwei ahnungslose Engel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky