foto

Margarete Fries

  • nar. 14.6.1911
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.1.2012 (100 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Rebell in der Soutane
1967 Alle unsere Spiele (TV film)
1965 Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1958 Man müßte nochmal zwanzig sein
1957 Noch minderjährig
1951 Asphalt
1940 Dilemma
1937 Premiera
1935 Äktenskapsleken

Divadelní záznam

1962 Protektionskind (divadelní záznam)
Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky