Reklama

Reklama

Vojtěch Drahokoupil

Vojtěch Drahokoupil

nar. 31.08.1995 (28 let)
Liberec, Liberec, Liberecký kraj, Česko

Biografie

Vojta se narodil v Liberci, ale od 8 let žil v Toužimi. Jelikož bydlel v malém městě, tak mu všichni říkali, že nikdy nic nedokáže a od kariéry zpěváka jej zrazovali. Také jednom rozhovoru řekl, že ho mlátila skupinka romských dětí. Vojta v dospělosti odjel do Prahy a prosadil se jako jeden ze zpěváků boybandu New Element. Následně se po rozpadu Elementu vydal na sólovou dráhu a vydal několik videoklipů, z nichž se v rádiích uchytil singl „V bílých peřinách“ nebo „Chci se rvát“.

V roce 2020 vydal singl „Žít tady a teď“, který se uchytil i v rádiích, v hitparádě Frekvence 1 i třikrát vyhrál. Vojta byl také účastníkem Tvoje tvář má známý hlas, kde i jeden díl vyhrál. V klipu Tady mě máš mu hráli i kamarádi z Tváře Ondřej Sokol, Aleš Háma a Patrik Děrgel. Hrála mu tam i Dana Morávková, jeho maminka z filmu Andílci za školou, kde Vojta hrál hlavní roli.

Vojta se věnuje i divadlu, hraje v muzikálech, např. v „Muži se železnou maskou“ (Král Ludvík), „Třech mušketýrech“ (Dartaňan), „Ferda Mravenec“ (Ferda) a dalších. Vojta od roku 2017 moderoval hitparádu Tuty Charts na Tuty TV. Kvůli Tváři a pracovním povinnostem musel odejít a nahradil ho Timmy White. V roce 2018 začal moderovat pořád Mixxxer na Óčku a v roce 2020 začal moderovat Óčko Charts, kde nahradil zpěváka skupiny Memphis Jana Řičaře.

Petr "tsatsiki" mareček

Host

Herec

Skladatel

Hudební videoklipy
2017

Vojtěch Drahokoupil - Slunce

Scenárista

Hudební videoklipy
2017

Vojtěch Drahokoupil - Slunce

Reklama

Reklama