foto

Vitalij Kuklin

  • nar. 1.7.1979 (41 let)
    Novouralsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2011 Sibirjak (TV film)
2010 Propavšij bez věsty
2009 Evropa-Azija
2008 Admirál
2003 Radosti a strasti malého lorda

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Čelovek v okně (S02E27)
Něvskij (TV seriál)
Gruppa rasformirovana (S04E23)
Tajny sledstvija (TV seriál)
V ramkach proverki ustanovleno (S19E11)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Česť oficera (S04E16)
Karernyj golod (S04E14)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Ljod i plameň (S02E10)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Oborotni (E05)
Podozrenije (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zaputannyj sled (S14E25)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Pajacy (E03)
PPS (TV seriál)
Konkurenty (S02E06)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Geněral almaznoj karery (S04E02)
2012 Chvost (TV seriál)
Kosaja koroleva (E03)
Iděalnyj brak (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dvojnoj zakaz (S12E19)
2011 Šaman (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ryžaja i seksualnaja (S05E08)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ksiva (S01E09)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
2005 Favorit (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo pod muzyku (S03E13)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky