foto

Jelena Menšikova

  • nar. 25.12.1958 (61 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zapasnoj igrok
2013 Sněguročka
2010 Snajper
2006 Puškin: Posledňaja duel

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
Smerť na jazyke cvetov (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Genij (TV seriál)
Něopalimyj Fenix (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Okončatělnyj prigovor (TV seriál)
Učenica Messinga (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S16E27)
2017 Komissarša (TV seriál)
Millioněrša (TV seriál)
Most (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Galereja razdora (S02E12)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Ošejnik (S03E02)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Otorva (S14E01)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ščelkunčik i Maugli (S13E34)
Duel (S13E01)
2012 Chvost (TV seriál)
Něljubimaja doč (E01)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj diagnoz (S12E30)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
PPS (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Trojanskij koň: Časť 2 (S02E08)
Trojanskij koň: Časť 1 (S02E07)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Nagrada (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Sovesť (S04E15)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něskolko zeljonych kamnej (S09E22)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Po tu storonu reklamy (S07E22)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky