foto

Paul Angelis

  • nar. 18.1.1943 (76 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Baby War, The (TV film)
2002 Occasional, Strong
1998 B. Monkey
1997 Grimleys, The (TV film)
1983 Útěky z dětství
1981 Jen pro tvé oči
1980 Hussy
1977 Inspektor Sweeney
1972 Alf Garnett Saga, The
1969 Bitva o Británii
1968 Gang v mini
Otley

TV seriály

2000 This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 The Grimleys (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Unfinished Business (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Mog (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky