foto

Thelma Barlow

  • nar. 19.6.1929 (90 let)
    Middlesbrough, North Riding, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2008 Je tady někdo?
2006 Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
2005 Show začíná
2002 Sweet Charity (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1971 Stalls of Barchester, The (TV film)

TV seriály

2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace