foto

Joe Haworth

  • nar. 21.10.1914
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 2.7.2000 (85 let)
    Santa Cruz, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Flight of the Grey Wolf (TV film)
1973 Vládce severní dráhy
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
1969 Lottery, The
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Loď se skleněným dnem
1963 Showdown
1961 Flight That Disappeared, The
1960 Five Guns to Tombstone
Spartakus
1959 Nádherná země
The Big Fisherman
1958 The Badlanders
1957 Cesta za záchranou
Gun for a Coward
The Hired Gun
1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
The Spoilers
Útěk do bezpečí
1954 Return from the Sea
Siege at Red River
Vzpoura na lodi Caine
1953 Divoch
Opasek na pistole
The Girl Next Door
1952 My Six Convicts
My Wife's Best Friend
The Outcasts of Poker Flat
The Story of Will Rogers
1951 Jim Thorpe -- All-American
Meet Me After the Show
Riskuj všechno!
The Red Badge of Courage
1949 Father Was a Fullback
I Was a Male War Bride
Port of New York
Thieves' Highway
Trapped
You're My Everything
1948 Dáma v hermelínu
That Wonderful Urge
The Street with No Name
The Tender Years
1947 Born to Speed
Džentlemanská dohoda
Slave Girl
1946 Singing on the Trail
The Mysterious Mr. M
The Runaround
Without Reservations
1945 Anchors Aweigh
Frontier Gal
Salome, Where She Danced
The Royal Mounted Rides Again
What Next, Corporal Hargrove?
Where Do We Go from Here?
1944 Four Jills in a Jeep
I'll Be Seeing You
Pět Sullivanů
Raiders of Ghost City
Sergeant Mike
South of Dixie
Wilson
Wing and a Prayer
1943 Corvette K-225
Gung Ho!: Ofenzíva v Pacifiku
Northern Pursuit
1935 The Raven

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1943 Mechanized Patrolling

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace