foto

Sally Fraser

  • nar. 12.12.1932 (86 let)
    Williston, North Dakota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Dangerous Charter
1960 Elmer Gantry
1959 Na sever severozápadní linkou
Roadracers
1958 Giant from the Unknown
The Spider
War of the Colossal Beast
1956 It Conquered the World
1955 It's a Dog's Life
1954 Outlaw's Son - a.z.
1953 All I Desire
Flight Nurse

TV seriály

1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Colonel Humphrey Flack (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Red Ryder (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace