foto

Taner Barlas

  • nar. 1947
    Burdur, Antalya, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bak Şu Bücüre
2018 Bücür
2017 Karayel
2010 Yüregine sor
2009 Baska semtin çocuklari
2008 Vesaire Vesaire
2005 Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol
2004 Kimsesiz Zaman Tasvirleri (TV film)
Papatya ile Karabiber
2001 Filler ve Çimen
2000 Fasulye
Çilekli Pasta (TV film)
1998 Kaçıklık Diploması
1996 80. Adım
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
Solgun Bir Sarı Gül
Yüzleşme (TV film)
1994 Bir Yanımız Bahar Bahçe
1993 Amerikalı
1992 Seni seviyorum Rosa
1991 Piano Piano Bacaksız
Uzun İnce Bir Yol
1990 Berdel
1986 Asiye Nasıl Kurtulur
Değirmen

TV seriály

2017 Son Destan (TV seriál)
2016 Yüksek Sosyete (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (22)
2015 Láska na první pomoc (TV seriál)
2014 Karadayı (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
2013 Firuze (TV seriál)
2012 Babalar Ve Evlatlar (TV seriál)
2011 Kavak Yelleri (TV seriál)
Zor Karar (S04E37)
Kalbin Peşinde (S04E36)
Sherlock Biraderlerim (S04E35)
další epizody (13)
2010 Aşk ve Ceza (TV seriál)
Yasemin ve yaşantısı (S01E01)
Kavak Yelleri (TV seriál)
Konuş Onunla (S04E24)
Şüphe (S04E23)
Seviyor Sevmiyor (S04E22)
další epizody (14)
2009 Melekler korusun (TV seriál)
2008 Gurbet Kuşları (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
Epizoda 19 (S02E19)
Epizoda 18 (S02E18)
Epizoda 17 (S02E17)
další epizody (4)
2007 Fırtına (TV seriál)
Episode 48 (E48)
Episode 47 (E47)
Episode 46 (E46)
další epizody (24)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
Epizoda 13 (S02E13)
další epizody (6)
2006 Ahh İstanbul (TV seriál)
Fırtına (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (7)
Kaybolan yıllar (TV seriál)
Kırık Kanatlar (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2004 Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Bir İstanbul Masalı (TV seriál)
Kampüsistan (TV seriál)
2002 Asmalı Konak (TV seriál)
2001 Sultan (TV seriál)
Yapayalnız (TV seriál)
Yeditepe İstanbul (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
2000 Yalan Dünya (TV seriál)
1998 Affet Bizi Hocam (TV seriál)
1997 Baba Evi (TV seriál)
Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
Kördüğüm (TV seriál)
1995 Sahte dünyalar (TV seriál)
1994 Kurtuluş (TV seriál)
1993 Tatlı Betüş (TV seriál)
1992 Hadi Gel Bar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky