foto

Axel Henschel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Contra
2007 Für den unbekannten Hund
2006 Láska přichází z hor (TV film)
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Cattolica
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2003 Ein himmlischer Freund (TV film)
Mutter kommt in Fahrt (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
2001 All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
1999 Oi! Warning
1995 Club Las Piranjas (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
1979 Drei Bürger zum Geburtstag

TV seriály

2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 4 gegen Z (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Der Solist (TV seriál)
In eigener Sache (E04)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Der schöne Tod (E19)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Unbestechliche (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Das Geheimnis der Schauspielkunst
1992 Schicksal bleibt stumm (TV film)
1979 Elvis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky