foto

Lomax Study

  • nar. 11.9.1914
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 21.8.2006 (91 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Psí vévoda
1997 Tanec na vlnách
1995 Malá princezna
1983 Grace Kelly (TV film)
1981 Celou dlouhou noc
1977 Choirboys, The
1974 Herbie a stará dáma
Jorden runt med Fanny Hill
Wonder Woman (TV film)
1972 Goodnight, My Love (TV film)
1967 Caper of the Golden Bulls, The
1965 Láska na třetí
1963 A New Kind of Love
1962 Ring of Terror
1961 The Pleasure of His Company
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Zkáza Mary Deare
1958 Lafayette Escadrille
1957 Módní návrhářka
1956 The Great American Pastime
1955 Interrupted Melody
Jump Into Hell
The Cobweb
The Purple Mask
1954 Když jsem naposledy viděl Paříž
1953 Affair with a Stranger
The French Line
1948 Station West
The Saxon Charm

TV seriály

1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1973 Roll Out (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace