foto

James Jacobs

  • nar. 29.11.1949 (69 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Kleine Morde
2011 Inga Lindström: Síla přátelství (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Cesta za štěstím (TV film)
2010 Hiphop Express
Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
Letní noc (TV film)
Podzim lásky (TV film)
2008 Běž o život
Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
Láska na Kubě (TV film)
2006 Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Meine große Liebe (TV film)
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
2004 Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
2003 Antonia - Tränen im Paradies (TV film)
Dann kamst du (TV film)
Tygří oko lépe vidí (TV film)
Zur Hölle mit Dir
2002 Láska na druhý pokus (TV film)
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
Sommerwind (TV film)
2000 Altweibersommer (TV film)
Ein ganz normaler Tag
Ein starkes Team - Der Todfeind (TV film)
1998 Callboy (TV film)
Die unerwünschte Zeugin (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
1997 Vánoce s Willy Wuffem III (TV film)
1996 Tisíceré díky, Willy Wuffe (TV film)
Willkommen in Kronstadt (TV film)
1995 Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem II (TV film)
1994 Vánoce s Willy Wuffem (TV film)
1992 Langer Samstag
1989 Aufs Ganze (TV film)
1988 Zde se mluví německy
1987 Tommaso Blu
1983 Kehraus
1978 Geheime Lüste blutjunger Mädchen
1943 ...a hudba k tomu hraje

TV seriály

2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1982 Nuclearvision

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Nuclearvision

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Nuclearvision

Herecká filmografie

Filmy

1992 Langer Samstag
1990 Schweig Bub! (TV film)
1984 Heimatabend (TV film)

TV seriály

1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky