foto

Stefan Ditner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Viele Kühe und ein schwarzes Schaf (TV film)
2018 Papa hat keinen Plan (TV film)
2013 Kleine Schiffe (TV film)
2012 Genesis 2.0 (studentský film)
2007 Porno!Melo!Drama!
2005 Vražedná zvědavost (TV film)
2003 Holíci (TV film)
Wenn Sie brennen, legen Sie auf! (studentský film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
2001 Über Wasser (TV film)
2000 Die Samsas (studentský film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Heilers Tod (S11E16)
Runde 12 (S11E15)
Herz-Dame (S11E14)
další epizody (4)
2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Pechvogel (S11E12)
Good Vibrations (S10E17)
Tote Augen (S10E16)
další epizody (4)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Das eiskalte Händchen (S09E21)
další epizody (6)
2017 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Freispruch (S06E06)
Tauschgeschäft (S06E02)
Verbrannt (S06E01)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tabu (S08E01)
Shopping-Queen (S07E23)
Blutsauger (S07E22)
další epizody (4)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Frauenbier (S07E03)
Schlitzohr (S07E02)
Seemannstod (S07E01)
další epizody (4)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Verführung (E60)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Der Freitagsmann (E58)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
další epizody (5)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Preis (S03E07)
Zündstoff (S03E06)
Eiszeit (S03E05)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Die Samsas (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky