foto

Michael Sigloch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Boy Crush
2005 Out Now
2004 Jump!
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2002 Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
1969 Verraten und verkauft (TV film)

TV seriály

2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 So ist das Leben! Die Wagenfelds (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace