foto

Kevin Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Union Bridge
2017 Cesta bez návratu
2015 Surviving Me: The Nine Circles of Sophie
2014 Assumption of Risk
2011 Rozkošná Molly
2009 The Fugue
2008 Vzdálení blízcí
2000 Záhada Blair Witch 2
1999 Nevěsta na útěku
Ponorka Hunley (TV film)
1998 Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
1988 Lak na vlasy
Lincoln (TV film)

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Spodní proud (S02E05)
Jed (S02E03)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Partners (S03E11)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky