foto

Jörg Seidl

  • nar. 21.12.1941
  • zem. 24.10.2014 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Nejlepší kamarádky (TV film)
2001 Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
Tod auf Amrum (TV film)
1997 Hollister (TV film)
Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Kalifornische Quartett, Das (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
Ebbies Bluff
Muž pro moji ženu (TV film)
Mörderin, Eine (TV film)
Stich ins Herz (TV film)
Tatort - Bauernopfer (TV film)
1992 Falsche Zahlen (TV film)
Nächtliche Besucher, Der
Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Eine Dame mit Herz, teils bitter, teils süß (TV film)
1990 Froschintrige, Die (TV film)
1989 Unsichtbare Mauern (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
Schülerliebe, Eine (TV film)
Tür an Tür (TV film)
1985 Kaminsky - Ein Bulle dreht durch
1984 Die andere Seite des Mondes (TV film)
1982 Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
1981 Beate und Mareile (TV film)
Don Quichottes Kinder (TV film)
Richter, Der (TV film)
1979 Drei Freundinnen (TV film)
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Adoptionen (TV film)
1977 Notwehr (TV film)
1975 See-Leben 1 (TV film)
1972 Die Vorstandssitzung oder wie man zwei Fliegen mit einer Klappe schlägt

TV seriály

2000 Správná dvojka (TV seriál)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inka Connection (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky