foto

Thomas Schwebel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
2017 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
2009 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky