foto

Mustafa Haidari

  • nar. Afghánistán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
Paříž 15:17
2016 Americká reportérka
Příchozí
2015 Aloha
Královna pouště
Man Down
2014 Sector 4
2008 Kabuli kid
2007 Lovec draků

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
Tuesday (E09)
Tým SEAL (TV seriál)
Takedown (S01E19)
No Man's Land (S01E15)
Call Out (S01E14)
2016 Shooter (TV seriál)
Recon by Fire (S01E05)
Overwatch (S01E04)
2015 Krize (TV seriál)
Sticky Wicket (E07)
Tweet Tweet Tweet (E06)
Swim, Shmuley, Swim (E05)
další epizody (4)
Newlywed and Broke (TV seriál)
2014 Decker (TV seriál)
2010 Gigantic (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
Mentalista (TV seriál)
Rudé písmeno (S02E22)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace