foto

Mustafa Haidari

  • nar. Afghánistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
Paříž 15:17
Vice
2016 Americká reportérka
Příchozí
2015 Aloha
Královna pouště
Man Down
2014 Sector 4
2008 Kabuli kid
2007 Lovec draků

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Threnody(s) (S08E08)
F**ker Shot Me (S08E07)
Two Minutes (S08E06)
další epizody (4)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
Tuesday (E09)
Tým SEAL (TV seriál)
Takedown (S01E19)
No Man's Land (S01E15)
Call Out (S01E14)
2016 Shooter (TV seriál)
Recon by Fire (S01E05)
Overwatch (S01E04)
2015 Krize (TV seriál)
Ošemetná situace (E07)
Píp tvít píp (E06)
Plav, Šmuli, plav (E05)
další epizody (4)
Newlywed and Broke (TV seriál)
2014 Decker (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zpátky na začátek (S11E13)
2010 Gigantic (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Every Breath You Take (E11)
Mentalista (TV seriál)
Rudé písmeno (S02E22)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Luckiest Man (E07)

Host

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky