foto

Ted Childs

  • nar. 26.12.1934 (85 let)
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Bez šance na úspěch (S03E06)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Dokumentární

1974 Svět ve válce (TV seriál)
Bouře - Bombardovaní Německa (E12)
Vlčí smečka - Ponorky v Atlantiku (E10)

TV pořady

1956 This Week (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 The 50 Greatest Documentaries (TV film)
2002 The John Thaw Story (TV film)

Host

TV pořady

2002 John Thaw: An Appreciation (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky