foto

Stephen Gaghan

  • nar. 6.5.1965 (53 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Voyage of Doctor Dolittle
2019 Candy Store
The Division
2011 Metro (TV film)
2005 Spoušť
Syriana
2004 Pevnost Alamo
2002 Opuštěná
2000 Krvavá volba
Traffic - Nadvláda gangů

TV seriály

2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2014 S.I.L.A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Voyage of Doctor Dolittle
2019 Candy Store
2016 Zlato
2011 Metro (TV film)
2005 Syriana
2002 Opuštěná

TV seriály

2014 S.I.L.A. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zlatíčko

TV seriály

2007 Vincentův svět (TV seriál)
Vítejte v džungli (S04E01)

Dokumentární

2003 Hollywood High (TV film)
2000 Inside Traffic: The Making of 'Traffic' (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace