foto

Valerij Čeburkanov

  • nar. 20.9.1952 (67 let)
    Bobruysk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2018 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S16E08)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Objatija smerti (S15E03)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lichoradka subbotnim večerom (S02E20)
Litějnyj (TV seriál)
Žertva na vybor (S08E01)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Založniki (S02E24)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja schema (S13E02)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vystrel (S01E01)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Kontrakt (S10E04)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Suďba (S01E06)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky