foto

Dmitrij Murašev

  • nar. 6.11.1982 (36 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Moskvu
2013 Tři mušketýři
2011 Eine Spätsommernacht
2009 Bankrot

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Sumrak (E01)
Tajny goroda En (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Čelovek Rassejannyj (S02E10)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S01E07)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Legenda dlja operši (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Soldat buduščego (S02E02)
Žena oficera (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Budni (S02E03)
Doznavatěl (TV seriál)
Ultimatum (S02E29)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň Svjatogo Valentina (S13E13)
2012 Chvost (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Bolšoj kuš (S03E03)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Gonka na vyživanije (S07E03)
2011 Šaman (TV seriál)
Skrytaja vygoda (S01E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koški-myški (S05E24)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E23)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Avtokop (S01E04)
Čas Iks (S01E03)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky