foto

Joseph D. Reitman

  • nar. 25.5.1968 (51 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jay and Silent Bob Reboot
The False Mirror
Use Me
2017 Kufr
Mamka a taťka
The Best People
This is Meg
2014 Then There Was
2012 Bad Girls (TV film)
2009 Gamer
2007 Leo
2006 Sexy Pistols
Žena ve vodě
2005 Sexy mrtvola
2003 Rent Control (TV film)
The Failures
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Pořádný kšeft
2001 Better Never Than Late
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Prci, prci, prcičky 2
Supersvůdníci
2000 Dokonalá bouře
1998 Není úniku
Silnice E9 (TV film)
1995 Bezmocná
Mr. Payback: An Interactive Movie
1991 Blood Ties (TV film)

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
I Am the Future (S01E08)
White Sauce? Hot Sauce? (S01E05)
2017 Happy! (TV seriál)
Year of the Horse (S01E04)
When Christmas Was Christmas (S01E03)
What Smiles Are For (S01E02)
další epizody (4)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
2013 The Hotel Barclay (TV seriál)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Live Free or Twihard (S06E05)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk svědčí u soudu (S08E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sedmé nebe (S09E23)
2008 Legend of Neil, The (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Money Shot (S07E03)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
On the Jones (S06E01)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
2005 V utajení (TV seriál)
Immigrant (S01E07)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Úniková strategie (S03E20)
Démon, který přišel z chladu (S03E19)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1997 Arsenio (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Slabší pohlaví (S10E06)
Studentské rádio (S09E24)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vraťte nám Tátu cvoka (2. část) (S09E13)
Ambra (S09E04)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Best of Tromadance - Volume 5, The

Režijní filmografie

Filmy

2007 Leo

Host

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky