foto

Andrej Zarubin

  • nar. 31.7.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Reverberacija
2014 Jolki lochmatyje

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Sutki (S02E07)
2016 Kuba (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Ukaz (S04E01)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E18)
2013 PPS (TV seriál)
Svaďba (S02E19)
2011 PPS (TV seriál)
Pravila parkovki (S01E23)
Saljut (S01E19)
Bytovucha (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky