foto

Michail Marťjanov

  • nar. 1.11.1986 (33 let)
    Tver, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Don Žuan (divadelní záznam)
Selo Stěpančikovo i jego obitatěli (divadelní záznam)
2012 Vljubljonyje (divadelní záznam)
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
Pobeditěl (TV film)
2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
2013 Skalolazka (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Kaby ja byla carica... (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2009 Advokat (TV seriál)
Gorjačije uliki (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky