foto

Valerij Anisimov

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Ubijstvo na Ždanovskoj
1989 Kolobrod
1985 Boj o Moskvu
1984 Chronika odnogo leta (TV film)
1983 Magistral
1980 Lidé sem přijdou žít
1979 Kentauři
1977 Dolg (TV film)
Semja Zacepinych (TV film)
1976 Dněvnoj pojezd (TV film)
1975 Duma o Kovpake: Buran
1974 My se vrátíme
1970 Moja suďba
1968 Далеко на Западе

TV seriály

2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Mesť (E05)
Volk (E03)
další epizody (5)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Sedina v borodu (E35)
Zemskij doktor (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Akselbanty (S01E12)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)
1974 Sověsť (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace