foto

Dominic Roth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
2009 Kinder des Sturms (TV film)
2007 Hranice zoufalství (TV film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
2005 Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
Die Diebin und der General (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
Navždy v srdci (TV film)
2002 Tajemství života (TV film)
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Schutzengel gesucht (TV film)
2000 Gran Paradiso
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen (TV film)
1998 Finále (TV film)
Moc (TV film)
Opernball (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Kalkuliertes Risiko (TV film)
Nana (TV film)
Pod kůži (TV film)
Trest života (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
Turista (TV film)
1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)
1994 Duell im Labyrinth (studentský film)
1993 Tödliche Lüge (TV film)
1992 Flüchtige Begegnung (studentský film)
1990 Rendezvous in Schwarz (studentský film)
1989 Nathalie (studentský film)

TV seriály

2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Einzige Zeugin, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky