foto

Oliver Clark

  • nar. 4.1.1939 (80 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ďábel přichází
1999 Léto v Alabamě
Mystery Men
1996 Christmas in Cartoontown
1989 Nightlife (TV film)
1988 Ernest zachraňuje Vánoce
1985 Rockhopper (TV film)
1983 Doktor Detroit
I Take These Men (TV film)
One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
Sawyer and Finn (TV film)
Šťastný konec (TV film)
1980 Poslední manželství v Americe
1979 Hanging by a Thread (TV film)
1978 Fame (TV film)
Operating Room (TV film)
1977 Billy Jack Goes to Washington
Fire Sale
Jiný muž, jiná šance
1976 The Great Texas Dynamite Chase
Zrodila se hvězda
1975 Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
1973 Deadhead Miles
Shirts/Skins (TV film)
1971 They Might Be Giants
1970 End of the Road
Herkules v New Yorku
Pan domácí
1964 Bertolt Brecht: Übungstücke für Schauspieler

TV seriály

2000 Ed (TV seriál)
1997 George & Leo (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Two of Us, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Volaní pošty potřetí (S06E21)
1977 We've Got Each Other (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
38 vodorovně (S05E16)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Family (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Karen (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Tenafly (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)

Dokumentární

2007 Brother Theodore

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace