foto

Kai Borsche

  • nar. 27.11.1938 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Dein tödliches Lächeln (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... auf Mallorca, Ein (TV film)

TV seriály

1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Peter und Paul (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Wunschpartner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1980 Knobbes Knoten (TV film)
1979 Lucky Star
Tatort - Ein Schuß zuviel (TV film)
1978 Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1976 ... in allen Lebenslagen (TV film)
1975 Eine Frau zieht ein (TV film)
1969 Alexandra - Portait in Musik (TV film)
Das weite Land (TV film)
1968 Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
Madame Bovary (TV film)
1959 Jacqueline

TV seriály

1986 Unternehmen Köpenick (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)
1972 B 7: Beethoven Seven

Scenáristická filmografie

TV seriály

1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace