foto

Michael Wolf

  • nar. 19.12.1967 (51 let)
    Gräfelfing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2005 Die Wittelsbacher
1997 Pampa
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Ein unvergeßliches Wochenende in In St. Moritz (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
1987 Leere Welt (TV film)

TV seriály

2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Wir vom Revier (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Cop & Co. (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace