foto

Adriana Esteves

  • nar. 15.12.1969 (48 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mama Brasil
2016 Canastra Suja
Mundo Cão
2015 Real Beleza
2006 Trair e Coçar é Só Começar
2005 A História de Rosa (TV film)
1999 Tiradentes
Trapalhão e a Luz Azul, O
1995 As Meninas

TV seriály

2018 Segundo Sol (TV seriál)
2016 Justiça (TV seriál)
2015 Babilônia (TV seriál)
Felizes Para Sempre? (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2011 Morde & Assopra (TV seriál)
2010 As Cariocas (TV seriál)
Dalva e Herivelto: Uma Canção de Amor (TV seriál)
2005 A Lua Me Disse (TV seriál)
Belíssima (TV seriál)
Toma Lá, Dá Cá (TV seriál)
2004 O Cravo e a Rosa (TV seriál)
Senhora do Destino (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2002 Coração de Estudante (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1998 Torre de Babel (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Indomada, A (TV seriál)
1995 Decadência (TV seriál)
1993 Renascer (TV seriál)
1992 Pedra Sobre Pedra (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1990 Meu Bem, Meu Mal (TV seriál)
1989 Delegacia de Mulheres (TV seriál)
Top Model (TV seriál)
1988 Vale Tudo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace