foto

Veronika Dmitrijeva

  • nar. 8.12.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mě to nebolí
2003 Russkij specnaz
2001 Mechaničeskaja sjuita
1999 Ženskaja sobstvěnnosť

TV seriály

2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E13)
Čuma (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lichoradka subbotnim večerom (S02E20)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Prokol (S07E06)
2013 Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Operacija (S02E30)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (25)
2012 Šef (TV seriál)
Podvig (S01E16)
Po spravedlivosti (S01E14)
Lišnij (S01E13)
další epizody (5)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (20)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Obratnyj effekt (S02E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť "Botanika" (S10E05)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Krylja (S01E03)
2007 Gončije (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ključ k razgadke (S03E03)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Albom velikogo poeta (S05E12)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kontrabas (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky