foto

Vladimir Jermilov

  • nar. 14.8.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2002 Vovočka
2000 Sočinuški
1999 Duch
Tonkaja štučka
1997 Bratr
Šizofrenija
1993 Barabaniada
Komedie ve třetí nápravní
1992 22 ijuňa, rovno v 4 časa...
Loch - poběditěl vody
Čekist
1989 Vaska (TV film)

TV seriály

2019 Tajny sledstvija (TV seriál)
V nogu so vremeněm (S19E06)
2018 Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E02)
Svoi (TV seriál)
Ljubitě li vy těatr (S02E30)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sezon ochoty (S18E09)
Avtoportret chudožnika Arnoldova (S18E06)
Pochiščenije něvesty (S18E04)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Plameň (E09)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Něvezučaja něvesta (S03E08)
Ně chlebom jedinym (S03E07)
Filantrop (S03E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Slučaj na probežke (S17E11)
Koněčnaja ostanovka (S17E07)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Těatr načinajetsja s vešalki (S02E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krizis v otnošenijach (S16E14)
2015 Něvskij (TV seriál)
Ty těrjaješ formu (S01E10)
2014 Igra s ogňom (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sekretnyje fajly (S08E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Beglyje (S14E26)
2013 Major policii (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Semja (S02E31)
Banda (S02E22)
Bytovoy konflikt (S02E17)
další epizody (6)
2012 Chvost (TV seriál)
Redkij aromat (E22)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Vnučok (S01E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vorovskaja krov (S10E05)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Strelok (S01E21)
Svoj (S01E17)
další epizody (5)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Bomž (TV seriál)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pryžok kenguru (S09E09)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Morskoje čudovišče (S02E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Labirinty razuma (TV seriál)
Děžavju (E03)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chalturka (S01E08)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Napitok dlja nastojaščich mužčin (S01E14)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky