foto

Michael Schernthaner

  • nar. 9.9.1956 (64 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Last Train Home
2014 Mann gegen Mann
Tři pírka (TV film)
V labyrintu mlčení
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
2009 Desperados on the Block
2007 Hranice zoufalství (TV film)
2006 Good Kill
2005 Králiček Felix
2003 Annas Heimkehr (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2000 Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Papa, ich hol' dich raus (TV film)
1997 Tod im Labor (TV film)
1986 Freitag, der Achte (TV film)
1983 Fariaho

TV seriály

2017 Blaumacher (TV seriál)
Tür an Tür (TV seriál)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Wer anderen eine Grube gräbt (S05E07)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
2009 V podezření (TV seriál)
Tausend Augen (E14)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1998 Siska (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Teuer bezahlt (E112)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky