foto

Daiki Hamano

  • nar. 30.3.1989 (30 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Jódžo senki
Jaričin Bitch-bu
2016 Queen`s Blade: Grimoire
Strike the Blood II
2015 Kokoro ga sakebitagatterunda.
Strike the Blood: Valkyria no ókoku hen
2014 Chain Chronicle: Short Animation

TV seriály

2019 I sekai karu tetto (TV seriál)
2018 Darling in the Franxx (TV seriál)
Hinamacuri (TV seriál)
Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
Nanacu no taizai: Imašime no fukkacu (TV seriál)
2017 Black Clover (TV seriál)
Gamers! (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Jú gi ó: Vrains (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Re:Creators (TV seriál)
Ren'ai bókun (TV seriál)
Robomasters The Animated Series (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
The Idolm@ster Side M (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
All Out!! (TV seriál)
Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Days (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Terra Formars: Revenge (TV seriál)
2015 Aoharu x Kikandžú (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
Grisaia no rakuen (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Jūō mujin no Fafnir (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Monster musume no iru ničidžó (TV seriál)
Starmju (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Akuma no Riddle (TV seriál)
Aldnoah.Zero (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky