foto

Christa Pillmann

  • nar. 1949

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Wie es uns gefällt (studentský film)
2010 Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
2006 Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2001 Herz über Kopf
Hochzeit zu viert (TV film)
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
1998 Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1996 Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Ein feiner Herr (TV film)
Tatort - Heilig Blut (TV film)
Traumnummer - Die Hotline zum Glück, Die (TV film)
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)

TV seriály

2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Selská svatba (S02E04)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky