foto

Vladimir Šagin

  • nar. 5.6.1941 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zapasnoj igrok
2013 Stalingrad
2011 Raspoutine (TV film)

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čuvstvo sobstvennosti (S16E32)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Sverchsekretnaja missija (E07)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Bližnij krug (S16E08)
2015 Odin děň, odna noč (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semja (S01E03)
2013 Pepel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E04)
Doznavatěl (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (S02E27)
Svoboda (S02E24)
Spektakl (S02E10)
další epizody (6)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Volk v ovečejy škure (S13E28)
2012 Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svoj (S01E17)
Igra (S01E13)
Svidětěl (S01E12)
další epizody (6)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Beglec (S04E06)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Těmnota (S03E26)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dragocennyje pisma (S03E07)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Subbota. 15 časov (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky