foto

Dorothy Atkinson

  • nar. 1966
    Mansfield, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2017 Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2014 Mr. Turner
That Day We Sang (TV film)
2010 Chatroom
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2006 Obyčejná žena (TV film)
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
2002 Nečistá hra
Všechno nebo nic
1999 Páté přes deváté
1997 Domácí štěstí

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Mother (S01E06)
Town (S01E05)
Pennyworth (TV seriál)
Marianne Faithful (E10)
Alma Coogan (E09)
Sandie Shaw (E08)
další epizody (10)
2018 Next of Kin (TV seriál)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
2016 Mum (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Lovec můr (S06E03)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
2012 Town, The (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Trn v oku (S13E07)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
PhoneShop (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)
Peep Show (TV seriál)
Výlet (S04E05)
2004 Bodies (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Vigilante (S01E05)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace