foto

Rigo Sanchez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beneath Us
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Record Keeper, The
2012 Zpátky ve hře
2009 Down for Life
El libro de la frontera
2008 Gotico
Hotel California
2007 Pandemie (TV film)

TV seriály

2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Legacy (E13)
Animal Kingdom (TV seriál)
Janine (S04E01)
2018 Poslední loď (TV seriál)
Courage (S05E09)
Honor (S05E08)
Air Drop (S05E06)
další epizody (7)
2016 Goliath (TV seriál)
Line of Fire (S01E06)
Cover Your Ass (S01E05)
It's Donald (S01E04)
další epizody (6)
Queen of the South (TV seriál)
Coge Todo lo Que Puede Llevar (S01E09)
El Hombre Pájaro (S01E07)
2010 Událost (TV seriál)
2008 Tráva (TV seriál)
No Man Is Pudding (S04E05)
The Whole Blah Damn Thing (S04E03)
Lady's a Charm (S04E02)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Camdenské gangy (S03E03)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Pravda a lež (S02E14)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ti, co vědí (S02E06)
Closer (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Aftermath (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Patricka Bubleyho (S03E06)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejlepší obhajoba (S02E05)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Two Days of Blood (S01E12)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace