foto

Gwen Verdon

  • nar. 13.1.1925
    Culver City, Los Angeles, California, USA
  • zem. 18.10.2000 (75 let)
    Woodstock, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bruno
1999 Walking Across Egypt
1998 Kamarádky na celý život (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Marvinův pokoj
1994 Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
1990 Alice
1988 Zámotek 2: Návrat
1987 Nadine
1985 Zámotek
1984 Cotton Club
Jerk, Too, The (TV film)
1983 Legs (TV film)
1982 Creepshow
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1973 Deadly Visitor (TV film)
1958 Damn Yankees!
1955 Pánové se žení s brunetkami
1953 The Farmer Takes a Wife
The I Don't Care Girl
The Mississippi Gambler
1952 Dreamboat
The Merry Widow
1951 David a Batšeba
Meet Me After the Show
On the Riviera
1945 The Blonde from Brooklyn
1943 Hoosier Holiday
1936 The King Steps Out

TV seriály

1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
To je showbyznis 2 (S10E02)
To je showbyznis 1 (S10E01)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hollywood tančí a zpívá: 1970 - a.z.
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
2000 Shirley MacLaineová (TV film)
Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years (TV film)
1997 Music of Kander and Ebb: Razzle Dazzle, The (TV film)
1990 Paris Is Burning - a.z.
1987 Biography (TV seriál)
1985 Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
1976 To je zábava II.
1972 Liza with a Z: A Concert for Television (koncert)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1971 Great Performances (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace