foto

Clark Duke

  • nar. 5.5.1985 (33 let)
    Glenwood, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Clark Duke se narodil v Glenwoodu ve státě Arkansas a byl vychováván jako baptista. Spolu s nejlepším přitelem Michaelem Cerou vytvořil, napsal, režíroval a produkoval web seriálu CLARK AND MICHAEL, kde hraje fiktivní verzi sebe sama. V roce 1992 byl nominován na Young Artist Award jako "Nejlepší herec v rámci TEN v televizním seriálu" za práci na HEARTS AFIRE.

Clark se stal známým díky roli v televizním seriálu GREEK, který je zasazen na vysokoškolskou kolej. Díky svému přátelství s Cerou se ocitl v malé roličce ve filmu SUPERBAD. V roce 2008 se objevil v roli Lance ve filmu SEX DRIVE, která byla jeho první velkou filmovou rolí.

Momentálně, v roce 2010, se objevil po boku Nicholase Cage v akčním filmu o hrdinech – KICK ASS nebo v komedii TO BYL ZÍTRA FLÁM, kde hraje synovce Johna Cusacka.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Croods 2
2018 Song of Back and Neck
2017 Show Business
The Last Movie Star
2016 Matky na tahu
2015 To byl zítra flám 2
2014 Letos Vánoce nebudou
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Croodsovi
Kick-Ass 2
Z cizího krev neteče
2012 Tisíc slov
2010 Kick-Ass
To byl zítra flám
2008 Sex Drive
2007 Superbad

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (10)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
Pokoj 104 (TV seriál)
Pizza Boy (S01E02)
2016 Workaholics (TV seriál)
Going Viral (S06E06)
2015 Supermansion (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Diary (S06E30)
2014 Máma (TV seriál)
Kitty Litter and a Class A Felony (S02E12)
Three Smiles and an Unpainted Ceiling (S02E11)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Těhule (S12E04)
Zazpívej si s Mix-a-Lotem (S11E21)
Lan mao shi zai wuding shang (S11E19)
další epizody (8)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (13)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Svátek zamilovaných (S01E13)
Kancl (TV seriál)
The Whale (S09E07)
Here Comes Treble (S09E05)
Work Bus (S09E04)
další epizody (6)
2011 Greek (TV seriál)
Legacy (S04E10)
Agents for Change (S04E09)
Subclass Plagiostomi (S04E08)
další epizody (10)
2010 Greek (TV seriál)
All Children... Grow Up (S03E20)
The First Last (S03E19)
Camp Buy Me Love (S03E18)
další epizody (10)
2009 Greek (TV seriál)
Friend or Foe (S03E10)
The Wish-Pretzel (S03E09)
Fight the Power (S03E08)
další epizody (27)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (16)
2007 Drunk History (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (9)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Clark and Michael (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
1992 Hearts Afire (TV seriál)

TV pořady

2010 MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Answer to Yourself (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Show Business

TV seriály

2006 Clark and Michael (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Show Business

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Show Business

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace