foto

Paula Devicq

  • nar. 7.7.1965 (54 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Finding Julia
2016 Destined
2015 The Amazing Wizard of Paws
2012 Smrtelné lži
2010 První pes
2006 Mr. Gibb
2005 Jeho a její Vánoce (TV film)
2004 The Breakup Artist
1999 Zabijte ho!
1997 Dinner and Driving
1995 Wounded Heart (TV film)

TV seriály

2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Memory Loss (E06)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Známost (S07E06)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Believe (S02E08)
Shame (S02E07)
2004 The Grid (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Mom (S01E11)
Alarm (S01E09)
další epizody (4)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Desperate Measures (S03E12)
Going Home (S03E06)
Mixed Signals (S03E05)
další epizody (13)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Best Laid Plans (S02E08)
další epizody (19)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Games People Play (S01E12)
Private Lives (S01E11)
další epizody (9)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2018 Wasted Talent

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace