foto

Jon Foster

  • nar. 3.8.1984 (33 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jon Foster pochádza z Bostonu, Massachusetts, kde sa narodil Gillian a Stevenovi Fosterovým, majiteľom reštaruácie. Jeho brat Ben (taktiež herec) svojich rodičov opisuje ako voľnomyšlienkárskych hippiekov. Obaja bratia vyrastali v židovskom náboženstve. Celá rodina sa presunula do Iowi po tom, ako zažili vlámanie v ich dome v Bostone.

Jon je známy najmä vďaka svojim rolám vo filmoch Dvere v podlahe, Bathory: Pomsta krvavej grófky a v seriáli Hovorme o sexe.

just a child

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poor Boy
2013 Mr. Jones
2011 Policejní divize Rampart
2010 Brotherhood
Poslední boj Ransoma Pridea
2009 Fault Line
Něha
2008 Informátoři
Záhady Pittsburghu
2006 Stay Alive
2004 Dveře v podlaze
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Dům života
2000 Třináct dní

TV seriály

2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Anima Venator (S03E05)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Šelmy útočí (S02E12)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S06E19)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2001 Danny (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2004 Frame on the Wall: The Making of 'The Door in the Floor'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace