foto

Chang-wan Kim

  • nar. 22.2.1954 (66 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beomjoeui yeowang
2012 Dak teol
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu

TV seriály

2020 Najgwa Bam (TV seriál)
2019 Jedné jarní noci (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Jeogeulleoseu (TV seriál)
Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Milhwe (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Hooayoo (TV seriál)
Sesangui kkeut (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Wigiilbal pongnyeonbilla (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Deollineun gaseum (TV seriál)
Nonseutob 6 (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Keuhaetsali naege (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Ttakjohah (TV seriál)
2000 Singwigongja (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1998 Chooeok (TV seriál)
은실이 (TV seriál)
1997 Wanbyeokhan namjaleul mannaneun bangbeop (TV seriál)

Dokumentární

2007 Keopi peurinseu 1hojeom special (TV seriál)