foto

Bill Dearth

  • nar. 16.11.1947
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 21.5.2005 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Krvavá pomsta (TV film)
1996 Spark
1994 Policejní odznak
1989 Shannon's Deal (TV film)
1987 Banzai Runner
1986 Outrage! (TV film)
1985 Muž z ledu (TV film)
Streets of Justice (TV film)
The Execution (TV film)
1984 Kočičí zlato
1983 Kokain: Pokušení mužů (TV film)
1982 48 hodin
1978 Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1976 Future Cop (TV film)
Loneliest Runner, The (TV film)

TV seriály

2005 Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matrjoška (S05E13)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Mary's Three Husbands (S07E21)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky